Στην κορυφή της FIBA πριν τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ η Εθνική

Παρασκευή, Νοέμβριος 27, 2020 - 10:02πμ

Το «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ βρίσκεται προ των πυλών και η FIBA δημοσίευσε τα Power Rankings όπου η Εθνική Ελλάδας φιγουράρει στο νούμερο 1.

Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με τη Λετονία (27/11) και τη Βουλγαρία (29/11) στη «φούσκα» του Σεράγεβο και η  FIBA δημοσίευσε την αξιολόγηση των εθνικών ομάδων πριν από το «παράθυρο» του Νοεμβρίου.

Σε αυτό η Ελλάδα βρίσκεται στο νούμερο 1, παρουσιάζοντας άνοδο 9 θέσεων  σε σχέση με την προηγούμενη αξιολόγηση ενώ η FIBA ανέφερε στο σχετικό σχόλιο που συνοδεύει την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Βρίσκεται στο 2-0, δείχνει καλά, νιώθει καλά, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει τους διοργανωτές στο γκρουπ του Σεράγεβο. Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στο 4-0 πριν τελειώσει η εβδομάδα. Επίσης, ήταν τα γενέθλια του Νίκου Γκίκα την περασμένη Κυριακή, οπότε εδώ είναι ένα δώρο για τον πόιντ γκαρντ, η πρώτη θέση στα Power Rankings. Ορίστε. Χρόνια πολλά φίλε! Επίσης σε όλες τις υπερδυνάμεις, η Ελλάδα είναι μια από τις μόλις 4 ομάδες με 2-0 σε αυτό το Top 10».

Υποστήριξη: SilkTech