Στην κορυφή της Ευρώπης η Βούλα Παπαχρήστου

Παρασκευή, Αύγουστος 10, 2018 - 10:40μμ

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο και τέταρτο συνολικά για τα ελληνικά χρώματα στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 4η ημέρα των αγώνων.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 14.60μ στη 2η προσπάθειά της και ανέβασε το συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στα 27, εκ των οποίων τα 11 χρυσά, 6 ασημένια και 10 χάλκινα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έφθασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της και μετά το άλμα στα 14.60μ έδειξε με το δάκτυλο την μαύρη κορδέλα που έφερε δίπλα στο εθνόσημο σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Κριστίν Γκιέρις (Γερμανία) με 14.45μ και το χάλκινο η Άνα Πελετέριο (Ισπανία) με 14.44μ.

Πρ. Παυλόπουλος: Το χρυσό μετάλλιο υπόσχεται λαμπρή συνέχεια

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. «Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Η οποία συνιστά αμάχητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων σας αλλά και επισφραγίζει, με τον καλύτερο τρόπο, τον συνεπή αγώνα σας και υπόσχεται βασίμως λαμπρή συνέχεια» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του.

Θερμά συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό

Τα θερμά συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Βούλας Παπαχρήστου απευθύνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησης στο Twitter. «Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» γράφει ο Αλ. Τσίπρας.

Συγχαρητήρια προέδρου της Βουλής

Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Συνεχίζονται οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο που μας χάρισε» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Υποστήριξη: SilkTech