Στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν ο Αντετοκούνμπο

Πέμπτη, Μάιος 26, 2022 - 10:00πμ
Ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον Γιάννη

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο έλληνας σούπερ σταρ έχει καταφέρει να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του NBA, σημειώνοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τους Μπακς.
Αυτήν τη φορά ο Greek Freak συμπεριελήφθη, όπως αναμενόταν, στην καλύτερη πεντάδα του NBA.
Τέταρτη φορά στην καριέρα του ο Γιάννης πήρε θέση στην πρώτη All NBA Team, έχοντας μάλιστα και το 100% των ψήφων, κάτι που πέρα από εκείνον δεν κατάφερε κανένας άλλος φέτος.
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αυτή ήταν η τέταρτη φορά στην καριέρα του που κατάφερε να πάρει θέση στην καλύτερη πεντάδα του NBA.
Εκτός από τον σταρ των Μπακς, συμπεριελήφθησαν επίσης οι Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς, Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς, Ντέβιν Μπούκερ των Σανς και Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς.
Αναλυτικά οι τρεις κορυφαίες πεντάδες του NBA για τη σεζόν 2021/22:
1η πεντάδα: Λούκα Ντόντιστς (Μάβερικς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς)
2η πεντάδα: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Τζα Μοράντ (Γκρίζλις), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς), Κέβιν Ντουράντ (Νετς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς)
3η πεντάδα: Κρις Πολ (Σανς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λ.Α Λέικερς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς)

Υποστήριξη: SilkTech