Στην ιταλική Ποζίλιπο ο Γιάννης Παπάκος

Σάββατο, Αύγουστος 11, 2018 - 11:03πμ

Στην ιταλική Ποζίλιπο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πατρινός πολίστας Γιάννης Παπάκος, με τη ΝΕΠ να συγχαίρει τον αθλητή για τη μεταγραφή του. Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Γιάννη Παπάκο για τη μεταγραφή του στην Ιταλική Ποζίλιπο, γεγονός που συνιστά μεγάλη προσωπική διάκριση τόσο για τον πατρινό φουνταριστό, όσο και για το πόλο της περιοχής μας και της χώρας μας γενικότερα.

Η αγωνιστική άνοδος του Γιάννη Παπάκου φανερώνει, παράλληλα, και την καλή δουλειά που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στα ηλικιακά τμήματα της ΝΕΠ, καθώς ο γεννημένος το 1995 φουνταριστός είναι ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας και ο οποίος στο παρελθόν βοήθησε τα μέγιστα στις επιτυχίες των «δελφινιών» τόσο σε επίπεδο υποδομών όταν ήταν μικρότερος, όσο και σε επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Η ΝΕΠ εύχεται στον Γιάννη Παπάκο καλή επιτυχία στις νέες του αγωνιστικές υποχρεώσεις και να ξέρει ότι η πόρτα του Συλλόγου μας θα είναι πάντοτε ανοικτή γι΄ αυτόν".

Υποστήριξη: SilkTech