Στην Ισπανία με Κολόμβο η Εθνική ανδρών

Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018 - 9:00πμ

Την προσεχή Δευτέρα 22/10, το πρωί, θα ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών προκειμένου να δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Europa Cup της νέας σεζόν με αντίπαλο την Ισπανία, την Τρίτη 23/10 το βράδυ (21.00 ώρα Ελλάδας).

Οι 13 διεθνείς υδατοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος για τη συγκεκριμένη αποστολή είναι οι: Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιάννης Φουντούλης, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ Αρώνης Αρώνης, ως αρχηγός της αποστολής.

Διαιτητές του αγώνα με την Ισπανία θα είναι ο Ρώσος Αρκάντι Βοεβόντιν και ο Ιταλός Αλεσάντρο Σεβέρο και ντελεγκέι ο Άντι Χούπελμαν.

Υπενθυμίζουμε ότι στον Όμιλο της Εθνικής μας (Β') μετέχουν ακόμα η Ολλανδία και η Ουκρανία. Οι δύο (2) πρώτες στην τελική βαθμολογία του Ομίλου θα προκριθούν την Τελική φάση της διοργάνωσης (5-7 Απριλίου 2019) και από εκεί οι τέσσερις (4) πρώτες στην Τελική φάση του World League, το οποίο θα δώσει ένα (1) εισιτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Υποστήριξη: SilkTech