Στην Χαλανδρίτσα το 2ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας

Πέμπτη, Μάιος 13, 2021 - 8:00μμ

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4χ4 της ΕΠΑ και την Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την στήριξη του Δήμου Ερυμάνθου, θα διοργανώσουν τον Αγώνα «PANZER GLASS - 2ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαίου 2021 στην πίστα DIRT PARK στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας. 

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της νεόδμητης πίστας DIRT PARK, στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, με 5 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και 5 Ειδικές Διαδρομές για την Ομάδα ENTRY.  

Όπως πάντα η Λέσχη 4χ4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, αφού μετά την πρώτη Πανελλήνια προσπάθεια για διοργάνωση αγώνα MEGA FOUR, καθιερώνει αυτό το είδος με την Προκήρυξη Πανελληνίου Κυπέλλου από την ΟΜΑΕ. 

Τον πίνακα συμμετοχών, «γεμίζουν» 46 πληρώματα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε τέτοιου είδους αγώνα.  Οι εκπλήξεις από την οργάνωση δεν θα είναι λίγες και θα ανακοινώνονται σταδιακά από την Οργανωτική Επιτροπή, με την Νυχτερινή Ειδική Κατατακτήρια Διαδρομή της Παρασκευής να βάζει τα πληρώματα, από τώρα σε σκέψεις. 

Δυστυχώς η παρουσία θεατών ΔΕΝ επιτρέπεται βάση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ανακοινώσει και ισχύει σήμερα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Χορηγός ονομασίας: PANZER GLASS

Χρυσός Χορηγός: ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ

Μεγάλοι χορηγοί:

RUBIKONG

DIVICO SECURITY

Υποστηρικτές:

PSICROTHERMIKI

4WHEELSHOUSE

ΑΞΟΝΙΚΗ

AGLOPOULOS RACING

QUINDA 4x4

HPS

XTRACK BARLOS

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

4troxoi

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

patrasevents.gr

automotopatras.gr

Υποστήριξη: SilkTech