Στην φιέστα του Αστέρα Τέμενης ο Αργύρης Καμπούρης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Ιούλιος 18, 2018 - 12:32μμ

Σε μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε η φιέστα ανόδου για τον Αστέρα Τεμενης, ενώ απονεμήθηκε το κύπελλο και τα μετάλλια στην ομάδα και τους αθλητές.

Η εκδήλωση είχε έντονο “ερυθρόλευκο” και “κυανέρυθρο” χρώμα καθώς τιμήθηκαν ο Αργύρης Καμπούρης, ο αρχηγός του Πανιωνίου Βαγγέλης Σακελλαρίου και ο προπονητής της ομάδας (και ομοσπονδιακός προπονητής) Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Το βραβείο για λογαριασμό του Θανάση Σκουρτόπουλου, παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Σταύρος Αλευρογιάννης. Παρουσιαστής ήταν ο Μιχάλης (Μάικ) Φουντεδάκης, ο άνθρωπος που δίνει ρυθμό στο ΣΕΦ, ξεσηκώνει τον κόσμο και ενθαρρύνει τους παίχτες. Είναι ο εκφωνητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, ένας από τους πιο γνώριμους και χαρακτηριστικούς ήχους στα αυτιά κάθε “ερυθρόλευκου”. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χρηστίδης και ο προπονητής Δημήτρης Μακρής ευχαρίστησαν όλους όσοι στήριξαν τη φετινή προσπάθεια και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό την “affidea Ευρωιατρική” και τον δ/ντα σύμβουλο της εταιρίας στην Ελλάδα, Θεόδωρο Καρούτζο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι “τα καλύτερα έρχονται για τον Αστέρα”.

Παρόντες ήταν ακόμη, οι βουλευτές της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, ο σύμβουλος της υπουργού Τουρισμού Πέτρος Δαδιώτης, o πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας, o πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας Δημήτρης Μπούνιας, οι αντιδήμαρχοι Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Στράτος Βαρδάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Καρανικόλας, ο πρόεδρος της τ.κ. Τέμενης Πάνος Μαρίνος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Φιλιππόπουλος ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο ταμίας της Ένωσης Δημήτρης Ρόζης, ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου Γ.Σ. Πάνος Κουτρόπουλος, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου ‘’Ο Αγιος Νικόλαος”, Νίκος Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος Γεώργιος Ρούσσος, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης, ο επίτιμος πρόεδρος του Κεραυνού Αιγίου Γιώργος Ρόζος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λάγαρης, ο Αιγιώτης πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών της ΕΠΣΑ Κώστας Μεσάζος, ο ιδρυτής του “Σεριφάτου” Δημήτρης Σπυρόπουλος, το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης “η Ένωση” κ.α. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πηγή: protionline.gr

Υποστήριξη: SilkTech