Στην αθλητική επιτροπή του Δήμου Πατρέων ο Μιχάλης Κωτσόπουλος

Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019 - 2:50μμ

Σημαντικό ρόλο για τον Δήμο Πατρέων τα τελευταία χρόνια είναι η επαφή των πολιτών με τον αθλητισμό, είτε ερασιτεχνικό σωματειακό, είτε μαζικό λαϊκό αθλητισμό, είχε και έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τους αθλητικούς χώρους που έχει την ευθύνη. Για τον λόγο αυτό εντάσσει νέα πρόσωπα στην επιτροπή για την αμεσότερη επίτευξη των στόχων στον αθλητικό τομέα.

Ύστερα από πρόταση του Δημάρχου κ.Πελετίδη Κων/νου καθώς και του Αντιδημάρχου αθλητισμού κ.Πετρόπουλου Τάκη ανατέθηκε στον προπονητή του Μαχητικού Συλλόγου Κωτσόπουλο Μιχάλη, νέα καθήκοντα στην Αθλητική επιτροπή του Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένα στην Διοικούσα επιτροπή (ΛΑΡ) των κλειστών Σταδίων που ανήκουν στην αιγίδα αυτού.

«Ως υπεύθυνος του Δήμου για όλα τα μαχητικά και δυναμικά αθλήματα και με όρεξη για πολλή δουλειά θα αναλάβει με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες της επιτροπής την διεκπεραίωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων  τόσο διασυλλογικών όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και την επίλυση πολλών προβλημάτων των κλειστών Σταδίων της πόλης μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

  

Υποστήριξη: SilkTech