Στην αιμοδοσία της 6ης ΥΠΕ και η Παναχαϊκή

Πέμπτη, Οκτώβριος 29, 2020 - 9:02μμ

Στην εθελοντική αιμοδοσία της 6ης ΥΠΕ που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, θα συμμετέχει και η Παναχαϊκή. Στο ισόγειο του κτηρίου της Υγειονομικής Περιφέρειας από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα γίνει η αιμοδοσία.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 συμμετέχει στην Αιμοδοσία της 6η ΥΠΕ (Παρασκευή 30/10, 09:00-14:00, Ισόγειο 6ης ΥΠΕ).

Ας βοηθήσουμε όλοι, Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε μια Ζωή!

Τα τμήματα Αιμοδοσίας και των δύο μεγάλων νοσηλευτικών Μονάδων της Αχαΐας χρειάζονται ενίσχυση προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες τους ανάγκες. Η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. πήρε την πρωτοβουλία για την οργάνωση μίας  εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α., με στόχο την  κινητοποίηση του υγειονομικού και λοιπού  προσωπικού της Κεντρικής Διοίκησης και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την ενίσχυση τόσο του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν. Ρίου,  όσο και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. « Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:

- Η πρώτη Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, στο ισόγειο του κτιρίου της 6ης Υ.ΠΕ. από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει και 2η Αιμοδοσία στις 13 Νοεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Αίματος και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών "Άγιος Ανδρέας" (στην οποία θ’ αναφερθούμε εκτενέστερα εκείνες τις ημέρες)».

Υποστήριξη: SilkTech