Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Ευδοκία Τσιμάρα

Δευτέρα, Ιούλιος 5, 2021 - 11:02μμ

Πολίστρια της ΑΕΚ θα γίνει την επόμενη σεζόν η Ευδοκία Τσιμάρα. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 18χρονης περιφερειακής της ΝΕΠ.

Η Τσιμάρα έχει αγωνιστεί στη Βουλιαγμένη, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες του 2017 με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευδοκία Τσιμάρα. Η 18χρονη (17/01/2003) περιφερειακός, ύψους 1,66, εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Ευδοκία Τσιμάρα αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη ΝΕ Πατρών, με την, οποία εκτός από τα μικρά ηλικιακά τμήματα, πήρε μεγάλες εμπειρίες και στην Α’ Εθνική κατηγορία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα του Ν.Ο Βουλιαγμένης.

Παράλληλα, αγωνίζεται στις μικρές Εθνικές ομάδες, έχοντας να επιδείξει, μεταξύ άλλων, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους Βαλκανικούς Αγώνες του 2017.

Η Ευδοκία Τσιμάρα δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αρχίσω αυτόν τον κύκλο της ζωής μου μαζί με την ΑΕΚ. Είναι ένα σωματείο τεράστιο, με μεγάλη ιστορία, που, βέβαια, ακόμα ‘χτίζει’ το όνομά του στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Στόχος μου, λοιπόν, είναι τα επόμενα χρόνια η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να το πετύχουμε».

Eυδοκία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Υποστήριξη: SilkTech