Στην ΑΕΚ ο Άγγελος Αγγελόπουλος της Αχαϊκής

Τετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 11:01πμ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Άγγελος Αγγελόπουλος. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας της Αχαϊκής βρέθηκε τη Δευτέρα (25/2) στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και παρουσία των Νίκου Κωστενογλου – Νίκου Λυμπεροπουλου του πατέρα του αθλητή, του προέδρου της Αχαϊκής και ακόμα ενός εκπρόσωπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αγγελόπουλος θα ενσωματωθεί στις ακαδημίες της ΑΕΚ το καλοκαίρι, ενώ την ανακοίνωση της μεταγραφής την έκανε η Αχαϊκή.

Διαβάστε την:

««Η Αχαίκη Α.Ε ανακοινώνει την μεταγραφή του 15 χρόνου αθλητή της Αγγέλου Αγγελόπουλου στην ΠΆΕ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ.

Σήμερα 25 -2-2019 στα γραφεία της ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ στα Σπάτα παρουσία των Νίκου Κωστενογλου - Νίκου Λυμπεροπουλου του πατέρα του αθλητή , του προέδρου της Αχαικής και ακόμα ενός εκπρόσωπου ο αθλητής μας υπέγραψε και από 1 Ιουλίου 2019 θα ανήκει στην ΑΕΚ.

Ο Άγγελος στην πρώτη του δήλωση ευχαρίστησε τους Αντώνη Σπαθή , Ανδρέα Ρουτζαμάνη ( προπονητές ) και την Διοίκηση της Αχαίκης για την εκπλήρωση του ονείρου του μέσα από σκληρή δουλειά . Η Διοίκηση εύχεται στον αθλητή της υγεία , προσήλωση στον στόχο του να διακριθεί και να είναι το φωτεινό παράδειγμα για την Ακαδημία της Αχαικης και τους μικρούς της αθλητές της. Η Αχαίκη Α.Ε σέβεται απόλυτα το παρελθόν της , δίνει μάχες για το παρόν της..... και με ψηλά το κεφάλι κοιτάει το μέλλον. Η ΑΧΑΙΚΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ .».

Υποστήριξη: SilkTech