Στην Α2 ο Απόλλωνας παρά την ήττα στο φινάλε- Παραιτήθηκε ο Έρδας

Κυριακή, Μάιος 5, 2019 - 8:47μμ

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου ο Απόλλωνας Πατρών, που δεν μετρίασε όμως σε κανένα βαθμό την σπουδαία επιτυχία του και επιστροφή του στην Α2 Εθνική βόλεϊ των ανδρών.

Οι «μελανόλευκοι» στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ πάλεψαν όλα τα σετ, εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί αλλά ηττήθηκαν με 3-1 σετ από την ΓΕ Ηρακλείου, που πήρε το δεύτερο εισιτήριο.

Τα σετ: 25-14, 20-25, 24-26, 24-26.

Η τελική βαθμολογία

1. ΑΟΝΣ Μίλων 9β. (9-0)

2. ΓΕ Ηρακλείου 6β. (6-4)

3. ΑΣΠ Απόλλων 3β. (4-6)

--------------------------------------

4. ΑΣΠ Ίωνες 0β. (0-9)

Παρελθόν και ο Έρδας

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ποροπονητής του Απόλλωνα στα μπαράζ, Παναγιώτης Έρδας ανακοίνωσε την παραίτησή του από τους «μελανόλευκους».

Η δήλωσή του:

«Μετά από μια διετή συνεργασία με το τμήμα βόλλεϋ του Απόλλωνα Πατρών πήρα την απόφαση για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά ,αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, με τα οποία συνεργάστηκα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία. Τέλος θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα και τον Κο Χριστόπουλο γιατί μέσα από αντίξοες συνθήκες πέτυχαν αυτό που για πολλούς φάνταζε ακατόρθωτο. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Υποστήριξη: SilkTech