Στην 8η θέση του Πανελλήνιου οι παίδες και οι κορασίδες της ΕΑΠ

Παρασκευή, Ιανουάριος 1, 2021 - 10:02πμ

Μία ακόμη επιτυχία για το τμήμα σκάκι της ΕΑΠ επεφύλαξε η εκπνοή του 2020, καθώς η ομάδα των μελανόλευκων κατέλαβε την 8η θέση πανελλαδικά στο 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων που διεξήχθη από τις 26 έως τις 28 Δεκεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά πενήντα ομάδες, ενώ η ΕΑΠ έδωσε διπλή «μάχη» καθώς έλαβε μέρος με δύο ομάδες.

Η πρώτη κατέκτησε την 8η θέση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τους σκακιστές της ΕΑΠ να πετυχαίνουν απόλυτο νικών, όπως η Γεωργία Χριστοδούλου που «πήρε» και τους επτά αγώνες και ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος που έκανε έξι νίκες στα επτά παιχνίδια.

Και η δεύτερη ομάδα όμως, έκανε εξαιρετική εμφάνιση, με τον Σάσσο Λεονάρντο Νικόλαο να αποσπά 5.5 πόντους σε επτά αγώνες και τον Μιχάλη Αποστολόπουλο να κερδίζει πέντε πόντους σε σύνολο επτά παιχνιδιών.

Οι αθλητές και οι προπονητές του τμήματος σκάκι της ΕΑΠ θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια τον επίσημο χορηγό τους, κ. Γρηγοράτο, ο οποίος στήριξε εμπράκτως τη συμμετοχή και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και χωρίς την βοήθειά του δεν θα επιτυγχάνονταν οι σημαντικές αυτές διακρίσεις.

Οι προπονητές σκάκι της ΕΑΠ, Κώστας και Χάρης Σιέμπος θέλουν να συγχαρούν και τους 13 μικρούς σκακιστές για την προσπάθεια και την εξαιρετική τους εμφάνιση παρά τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία. Οι προπονήσεις των αθλητών γίνονται διαδικτυακά και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την δια ζώσης προετοιμασία.

Οι Χάρης και Κώστας Σιέμπος εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά με την ελπίδα πως το 2021 θα φέρει όσα μας στέρησε ο χρόνος που φεύγει.

Υποστήριξη: SilkTech