Στιγμές χαλάρωσης για την Κ15 του Παναιγιάλειου-ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Ιανουάριος 17, 2019 - 8:31πμ

Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την ένταση των προπονήσεων είχαν χθες το βράδυ οι παίκτες της Ομάδας Παίδων (Κ15) του Παναιγιαλείου, οι υπεύθυνοι της οποίας επέλεξαν το κατάστημα «Ανεμώνη» για την εκδήλωση κοπής τής πρωτοχρονιάτικης πίτας τού συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες, απαλλαγμένοι από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές, μαζί με μέλη της «μελανόλευκης» διοίκησης αλλά και κάποιους γονείς, που δεν άργησαν να δημιουργήσουν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, «γεμάτη» από γέλια και πειράγματα!

Το «παρών» έδωσαν, πλην των «μικρών» και του προπονητή τους Μιχάλη Τρίψα, τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Κώστας Δεληγιάννης και Μιχάλης Μπέσκος, ο γενικός αρχηγός τής Κ15 Τάκης Βαγενάς και το πρώην μέλος του Ερασιτέχνη Σπάρτακος Μοντζολής, ο οποίος πρόσφερε την βασιλόπιτα.

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν κατά σειρά οι Ορλάντο Κριζαλίου και Αποστόλης Πλατής (κέρδισαν από ένα προπονητικό σετ, προσφορά τού ιδιοκτήτη του καταστήματος, Γιώργου Κατσιμπίρη), ο Πέτρος Κολυάρδος που κέρδισε ένα ασύρματο τηλέφωνο (προσφορά τού καταστήματος «Γερμανός») και ο Χρήστος Φλωρόπουλος που κέρδισε ένα τάμπλετ (προσφορά του μέλους της διοίκησης, Κώστα Δεληγιάννη).

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Ερασιτέχνη ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές υγεία και ό,τι καλύτερο, δεσμευόμενοι πως θα είναι κοντά τους σε όλη τη σαιζόν και θέλοντας να περάσουν έτσι το μήνυμα πως «ο Παναιγιάλειος είναι ένας» και πως λειτουργεί ως μια «οικογένεια»!

Υποστήριξη: SilkTech