Στη Μύκονο ο Τσιτσιπάς: Οι πόζες και η πολυτελέστατη βίλα (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Ιούλιος 23, 2020 - 2:00μμ

Στο νησί του αιόλου βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς για διακοπές με την παρέα του.

Ο 22χρονος πρωταθλητής του Τένις, απόλαυσε τη βόλτα του στα Ματογιάννια, χωρίς να δείχνει να ενοχλείται από τα βλέμματα του κόσμου που τον αναγνώρισαν, ενώ ήταν αρκετά σοβαρός όταν αντιλαμβανόταν θαυμαστές, να τον φωτογραφίζουν με τα κινητά τους. Δεν σταμάτησε πουθενά και επέλεξε να προχωρήσει στα καλντερίμια.

Ο Στέφανος δεν έμεινε σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά απευθύνθηκε σε γραφείο που εξειδικεύεται σε πωλήσεις και ενοικιάσεις πολυτελών ακίνητων του νησιού. Έτσι μένει σε μια πολυτελέστατη βίλα ενώ φωτογραφήθηκε και με την διευθύντρια του συγκεκριμένου μεσιτικού γραφείου. Η χαρά του είναι τόσο μεγάλη που κάποια στιγμή χθές μπήκε και στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου και πήρε τον ρόλο του σεφ!

A look inside the jaw-dropping villa tennis star Stefanos Tsitsipas is renting in Mykonos shows celebrities certainly know how to celebrate life post-lockdown (the terrace is seen)

The Green tennis ace, 22, who seeded Number 6 in the World in the men's rankings, became famous for defeating his childhood idol Roger Federer at the age of 20

The villa is set in a sprawling 5,382 square foot private compound, overlooking the beach and the Aegean Sea

Υποστήριξη: SilkTech