Στη μάχη οι παίδες της ΝΕΠ

Παρασκευή, Φεβρουάριος 2, 2018 - 1:45μμ

Στη μάχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Παίδων ρίχνεται την Παρασκευή η ΝΕΠ. Το πατρινό συγκρότημα μετέχει στον 14ο προκριματικό Ομιλο, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», με αντιπάλους επίσης τον συντοπίτη ΝΟΠ και τους ΝΟ Ιτέας και ΝΟ Ναυπλίου. Το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/2: ΝΟ Ιτέας-ΝΕΠ (8μ.μ.), ΝΟΠ-ΝΟ Ναυπλίου (9μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2: ΝΟ Ιτέας-ΝΟ Ναυπλίου (10.30π.μ.), ΝΟΠ-ΝΕΠ (11.30π.μ.), ΝΟΠ-ΝΟ Ιτέας (5.30μ.μ.), ΝΕΠ-ΝΟ Ναυπλίου (6.30μ.μ.).

Στην β΄ φάση του πρωταθλήματος (30/3-1/4) θα προκριθούν οι 3 πρώτες ομάδες του Ομίλου.

Προπονητής στη ΝΕΠ είναι ο Γιάννης Σερέτης, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τους εξής νεαρούς πολίστες: Στέλιος Αποστολίδης, Φίλιππος Φούσκας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Φάνης Καπογιαννόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Παντελής Δεληγιάννης, Δαμιανός Αλιάι, Γιώργος Κούλιας, Παναγιώτης Θανόπουλος, Δημοσθένης Πρωτόπαπας, Δημήτρης Πολίτης, Αντώνης Ζαβέρδας, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος και Φίλιππος Σχίζας.

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο ΝΟΠ είναι το φαβορί για την πρωτιά και εμείς με τις άλλες ομάδες θα παλέψουμε για τις άλλες 2 προνομιούχες θέσεις που δίνουν πρόκριση στην β΄ φάση», δήλωσε ο Γιάννης Σερέτης.

Υποστήριξη: SilkTech