Στη "μάχη" οι μίνι κορασίδες της ΝΕΠ

Τετάρτη, Ιούλιος 4, 2018 - 5:00μμ

Με στόχο την καλύτερη δυνατή θέση θα αγωνιστεί η ΝΕΠ στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Μίνι Κορασίδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα, με τα «δελφίνια» να συμμετέχουν στον Α΄ Ομιλο Αττικής στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με αντιπάλους τους Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Εθνικό. Στον Β΄ Ομιλο Αττικής θα δώσουν «παρών» η Βουλιαγμένη, το Περιστέρι, ο Νηρέας Χαλανδρίου και ο Εθνικός. Οι δυο πρώτες ομάδες των δυο Ομίλων θα περάσουν στα ημιτελικά, εκεί όπου θα διασταυρωθούν.

Προπονήτρια στη ΝΕΠ είναι η Σοφία Μανέτα, η οποία θα έχει στη διάθεσή της τις εξής παίκτριες: Διονυσία Κουρέτα, Γεωργία Ζαφειράκη, Βασιλική Γκέκα, Μένια Λιβάνη, Δήμητρα Γκαντη, Νικολία Τσατσουρη, Νικολίνα Σινέμογλου, Ευαγγελία Βλάχου, Αλεξάνδρα Κρινα, Αναστασία Μπεκρή, Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, Νικολέττα Κωνσταντινοπούλου, Μαρία Κεπενού, Θεοδώρα Βγενοπούλου και Αφροδίτη Μπιτσάκου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΝΕΠ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (6/7): Ολυμπιακός-ΝΕΠ (8μ.μ.), Πανιώνιος-Εθνικός (9.30μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ (7/7): Ολυμπιακός-Εθνικός (11π.μ.), Πανιώνιος-ΝΕΠ (12μ.), Πανιώνιος-Ολυμπιακός (6μ.μ.), ΝΕΠ-Εθνικός (7μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ (8/7): Ημιτελικοί (9π.μ. και 10π.μ.), αγώνες κατάταξης (11π.μ. και 12μ.), μικρός τελικός (6μ.μ.), μεγάλος τελικός (7μ.μ.).

Υποστήριξη: SilkTech