Στη Λιβαδειά συνεχίζεται (15:00) το... μαρτύριο της Παναχαϊκής

Δευτέρα, Φεβρουάριος 17, 2020 - 8:52πμ

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Παναχαϊκή, που βρίσκεται στην δυσκολότερη στιγμή της τα τελευταία χρόνια και δεν έχει το μυαλό της στο αγωνιστικό κομμάτι. Μια ομάδα που δεν έχει προπονηθεί καθόλου την τελευταία εβδομάδα πάει αυθημερόν στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει (15:00, live στο sportin.gr) τον Λεβαδειακό στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

Εν μέσω διοικητικών εξελίξεων η Παναχαϊκή δίνει το επόμενο της παιχνίδι για την Super League 2. Οι «κοκκινόμαυροι» αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, χωρίς να έχουν κάνει ούτε μία προπόνηση από την Τετάρτη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Πέτρος Δημητρίου, έχοντας εικόνα μόνο από βίντεο και χωρίς να έχει κάνει ούτε… μισή προπόνηση επέλεξε τους 20 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για την αυριανή αναμέτρηση.

Στη λίστα των απουσιών θα είναι μόνο ο Παπατόλιος που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Οι παίχτες συνεχίζουν την αποχή τους και παρά τις διαδικασίες μεταβίβασης της ομάδας, οι οποίες συνεχίζονται, δεν έχουν δει μέχρι σήμερα το χρώμα του χρήματος.

Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι απολύτως οριακή, με το «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο να κινδυνεύει να τσαλακώσει

άσχημα την ιστορία του, με όλους πλέον να περιμένουν την μεταβίβαση της ομάδας ελπίζοντας σε ένα πιο ευοίωνο μέλλον, που θα βγάλει τουλάχιστον χωρίς πρόβλημα τη χρονιά.

Η αποστολή για τον Λεβαδειακό:

Ατανάκοβιτς, Καπούταγλης, Κυνηγόπουλος, Σταμόπουλος, Πατάπης, , Θεολόγου, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Ιντζόγλου, Μαυριάς, Μυτίδης, Ανακογλου, Φροξυλιάς, Μουστακόπουλος, Σιατραβάνης, Αντωνακόπουλος, Κόκας, Μασούρας, Πατρώνης και Σταυρόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech