Στη Λάρισα για να ισοφαρίσει ο Προμηθέας

Τετάρτη, Ιούνιος 15, 2022 - 12:13μμ
Με την πλάτη στον τοίχο
Στη Λάρισα και το κλειστό της Νεάπολης μεταφέρεται σήμερα η σειρά των Μικρών Τελικών του πρωταθλήματος, με την ομώνυμη ομάδα και τον Προμηθέα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, με φόντο την 3η θέση της Stoiximan Basket League.
Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δ. Τόφαλος, οι Θεσσαλοί πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των «Αχαιών», οι οποίοι απώλεσαν άμεσα το αβαντάζ που είχαν εξασφαλίσει τερματίζοντας πιο ψηλά από τον αντίπαλό τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Πλέον, άπαντες στο «πορτοκαλί» στρατόπεδο έχουν στοχεύσει στο αποψινό ματς κόντρα στους «κυανόλευκους» και θέλουν να αντιδράσουν και να κάνουν το «break», ώστε να φέρουν τη σειρά και πάλι στα μέτρα τους, γνωρίζοντας πως σε περίπτωση ήττας, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ για αυτούς, ως προς την προσπάθεια για την κατάληψη της 3ης θέσης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και ραδιοφωνικά από τον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κύριοι Παπαπέτρου, Μάνος και Θεονάς. 
 
 
maric.jpg
 
O Marin Maric είναι αναμφίβολα ο παίκτης που αναμόρφωσε την εικόνα της Λάρισας στη front line από τη στιγμή που αποκτήθηκε, στις αρχές Δεκεμβρίου. Ο 28χρονος θηριώδης Κροάτης πρόσθεσε χαρακτηριστικά που έλειπαν μέσα στη ρακέτα για την ομάδα του Φώτη Τακιανού, έγινε άκρως επιδραστικός και με 15,1 πόντους και 6,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην ξέφρενη πορεία των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα. Στο Game 1 στην Πάτρα έκανε μεγάλη ζημιά στον Προμηθέα, με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ και η αντιμετώπισή του από τους ψηλούς των Πατρινών θα κρίνει πολλά για την τελική έκβαση του ματς.
 
Υποστήριξη: SilkTech