Στη Δράμα (15:00) με το μυαλό στο ποδόσφαιρο για το πρώτο «διπλό»

Κυριακή, Δεκέμβριος 2, 2018 - 8:31πμ

Το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα αναζητάει η Παναχαϊκή που θέλει να αφήσει στο περιθώριο τον κυκεώνα των διοικητικών εξελίξεων και να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live από το sportin.gr) στη Δράμα από τη Δόξα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η Παναχαϊκή ταξίδεψε για πρώτη φορά μετά από δυόμιση χρόνια, χωρίς τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, Κώστα Κατσουράνη, και το δυσκολότερο έργο που θα έχει σήμερα είναι να κρατήσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου στο αγωνιστικό αποκλειστικά κομμάτι.

Το έργο των «κοκκινόμαυρων» γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν συνυπολογίσει κανείς τη δύναμη που έχουν οι «Μαυραετοί» στην έδρα τους, την ποιότητα της ομάδα τους αλλά και το πολύ μακρινό ταξίδι.

Το ευχάριστο αγωνιστικά για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι η επιστροφή του Καρατσανάκοφ σε αποστολή (μένει να διαπιστώσουμε αν ο Βούλγαρος μπορεί να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής), με τον τεχνικό της Παναχαϊκής να επιλέγει τους:

Σούλη, Κολοβούρη, Καπούταγλη, Πολίμο, Σταμόπουλο, Ντάσιο, Λουμπαρδέα, Κοτσώνη, Τσελεπίδη, Coll, Αργυρόπουλο, Πλέγα, Φουρλάνο, Παπατόλιο, Μασούρα, Κυνηγόπουλο, Karachanakov, Ελευθεριάδη, Μπαστακό και Μωραΐτη.

Η Δόξα έχοντας κάνει ένα μέτριο ξεκίνημα (ανάλογο με της Παναχαϊκής) βρίσκεται στην 6η θέση με 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Παναχαϊκή που την καταδιώκει από την 7η.  Στο περσινό πρωτάθλημα οι Δραμινοί είχαν πάρει τη νίκη με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα που τους βρήκε στο πρώτο τέταρτο να προηγούνται ήδη με 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Υποστήριξη: SilkTech