Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο στον πατέρα του μια Aston Martin DBX αξίας 240.000 ευρώ

Κυριακή, Αύγουστος 14, 2022 - 10:58πμ
Οι πινακίδες έχουν ως αριθμό την ημερομηνία γέννησης του πατέρα του

Ένα δώρο αξίας 240.000 ευρώ έδωσε στον πατέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη γαλλική ιστοσελίδα, «orange.fr».
Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς δώρισε στον πατέρα του μία Aston Martin DBX, 707 ίππων. Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, που βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, «ξάφνιασε τον πατέρα του Απόστολο, με ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο».
«O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σκηνοθετήσει την παράδοση του δώρου. Ένας παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου στο Μονακό έδωσε τα κλειδιά στον πατέρα του. Κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν ένα ολοκαίνουργιο SUV της Aston Martin DBX, που ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανακάλυψε με χαρά και έκπληξη. Εμφανώς έκπληκτος και χαρούμενος, ο Απόστολος ευχαρίστησε τον γιο του, μόλις η συγκίνηση υποχώρησε», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Για να γίνει πιο ιδιαίτερο το δώρο του, ο Έλληνας πρωταθλητής φρόντισε οι πινακίδες του αυτοκινήτου του να αναγράφουν «24/12», που είναι η ημερομηνία γέννησης του πατέρα του.

Υποστήριξη: SilkTech