Σταύρος Μπόμπολας: "Το χαίρομαι που είμαι στον ΠΑΟ Βάρδας"

Παρασκευή, Οκτώβριος 23, 2020 - 5:02μμ

Ο καθ' όλα πετυχημένος και εργασιομανής προπονητής των ακαδημιών του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ κ Σταύρος Μπόμπολας απαντά στις ερωτήσεις σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ερ.:Πώς σκέφτεσαι ως προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών

Απ.:Ο προπονητής ακαδημιών πρέπει να σκέφτεται ότι έχει να κάνει με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, το καθένα με διαφορετική ψυχολογία και διαφορετική μορφολογική ανάπτυξη. Ένα παιδί μπορεί να είναι ψηλότερο ή δυνατότερο από άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Και ακριβώς επειδή η ηλικία αυτή είναι ιδιαίτερα ευάλωτη θα πρέπει να υπάρχει ιδιαιτέρα μεταχείριση στα σχόλια και στο πως προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά.

Η τεχνική της εξατομίκευσης και της διάκρισης είναι απαραίτητα όργανα για τον προπονητή ακαδημιών σήμερα.

Ερ.:Δεύτερη χρονιά στην ομάδα (ελπίζουμε για πολλά χρόνια) πως νιώθεις;

Απ.:Ουσιαστικά η πρώτη γιατί πέρσι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά.

Υπάρχει ένα πολύ καλό και υγειές κλίμα στην Ακαδημία που με κάνει να χαίρομαι που είμαι στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ .

Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σε εμένα και τον βοηθό μου τον Γιάννη Σίνο δείχνουν τον απόλυτο σεβασμό,έχουν την υπομονή και την αισιοδοξία.

Δουλεύουμε άριστα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ερ.:Ποιοι είναι οι στόχοι της Ακαδημίας;

Απ.:Το αυτονόητο...

Για κάθε σύλλογο που συμμετέχει και πρωταγωνιστεί σε εθνικά πρωταθλήματα.. να καταφέρει σε βάθος χρόνου να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα τα δικά του παιδιά, να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους,να διακριθούν με το ταλέντο τους και έπειτα να ανοίξουν τα φτερά τους για μεγαλύτερες κατηγορίες.

Όλη αυτή η διαδικασία δίνει χαρά στον σύλλογο αλλά και οικονομική ανάσα!

Η δουλειά και οι στόχοι των προπονητών που εργάζονται σε ακαδημίες δεν θα πρέπει είναι οι τίτλοι,τα πρωταθλήματα,τα κύπελλα και οι πρώτες θέσεις,θα πρέπει να είναι τα ίδια τα παιδιά και να τους βάζουν τα θεμέλια για μια μελλοντική καριέρα!

ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΩΝ.

Ερ.:Ταλέντο υπάρχει στον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ;

ΑΠ.: Υπάρχει και πολύ περισσότερο από ότι θα περίμενε κανείς,υπάρχει όμως πολύ όρεξη και επιθυμία από τα παιδιά να το δουλέψουν και να το αναδείξουν και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Το ευχάριστο πρόβλημα όμως που σου δίνει χρόνο για καλύτερη δουλειά είναι ότι οι ηλικίες που έχουμε είναι μικρές και για αυτό χρειάζεται πολύ υπομονή από όλους και κυρίως από τους γονείς για φτάσουν στο στόχο.

Τα αποτελέσματα δεν μπορούν να είναι άμεσα,έχουμε ακόμα δρόμο!

Ερ.:Οι ευχές σου για την πρώτη ομαδα;

Απ :Είναι ένα σύνολο αξιολάτρευτο!

Έχει μια πολύ ικανή και έμπειρη διοίκηση,πιστεύω έχει τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας με αξιόλογους και υπέροχους συνεργάτες δίπλα του και όσο για τους παίκτες..ποια ομάδα δεν θα ήθελε να τους έχει στο ροστερ της.

Ελπίζω και το εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά,να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει και να κλείσουν την χρονιά με χαμόγελα και υγεία!

Υποστήριξη: SilkTech