Στάθηκε αξιοπρεπώς αλλά αποκλείστηκε με δεύτερη ήττα η Παναχαϊκή

Πέμπτη, Δεκέμβριος 5, 2019 - 10:01μμ

Την ευκαιρία για ένα καλό τεστ ενόψει της συνέχειας της σεζόν, σπατάλησε η Παναχαϊκή που εμφανίστηκε με πειραματική σύνθεση στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Οι «κοκκινόμαυροι» εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά με ένα σχήμα που δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπαρουσιαστούν σε επίσημη αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε άκοπα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, πετυχαίνοντας και δεύτερη νίκη επί της Παναχαϊκής (3-1 ο πρώτος αγώνας), με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς και αναπληρωματικούς, αφήνοντας εκτός τους περισσότερους βασικούς ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στη Super League.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το τριφύλλι πήρε από την αρχή της αναμέτρησης τα ηνία στο ματς έχοντας την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά η Παναχαϊκή απείλησε πρώτη. Στο 15' ο Αντωνακόπουλος βρέθηκε στην περιοχή, γύρισε όμορφα αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και έφυγε έξω.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό χάθηκε στο 23' με τον Σερπέζη να σουτάρει και τον Καπούταγλη να διώχνει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Αποστολάκης έδωσε στον Μπεκ, αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτι, με τον Κολοβό να κάνει το πλασέ τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει έξω. Ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά στο 39' με τον Νούνες από το ύψος της μικρής περιοχής να σουτάρει και τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα και να φεύγει έξω.

Το τριφύλλι μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 52' άνοιξε το σκορ με τον Κολοβό. Ο Αποστολάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Σερπέζης δεν μπόρεσε με τη μπάλα να φτάνει στον διεθνή εξτρέμ ο οποίος σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και έκανε το 1-0.

Στο 64' ο Βαγιαννίδης ο οποίος δευτερόλεπτα πριν είχε περάσει στο ματς έδωσε ωραία κάθετη στον Καμπετσή ο οποίος σούταρε σημαδεύοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καπούταγλη. Στο επόμενο λεπτό η Παναχαϊκή έκανε τη δεύτερη τελική της στο παιχνίδι όταν ο Αντωνακόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Διούδη να μπλοκάρει εντυπωσιακά.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε και δεύτερο γκολ στο 71' όταν ο Κολοβός είδε την κίνηση του Καμπετσή, του πέρασε τη μπάλα, και ο νεαρός φορ αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά για το 2-0.

Το τριφύλλι έβγαλε μια ακόμη καλή φάση στο 76'. Ο Κολοβός έδωσε στον Βαγιαννίδη αυτός τη γύρισε εκ νέου προς το ύψος του πέναλτι με τον Κολοβό να σουτάρει απευθείας στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Η τελευταία καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 90+1' όταν ο Αλεξανδρόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια, γύρισε παράλληλα προς τον Κουρμπέλη που με τακουνάκι δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Γκολ: 52’ Κολοβός, 71’ Καμπετσής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος (38' Αλεξανδρόπουλος), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Νούνες, Κολοβός, Σερπέζης (63' Βαγιαννίδης), Μπεκ (63' Φάουστο), Καμπετσής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καπούταγλης, Πατάπης, Πατρώνης, Τσελεπίδης (60' Κολ), Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Μασούρας, Μαυριάς (74' Κυνηγόπουλος), Αντωνακόπουλος (69' Μωραίτης).

 

 

 

Υποστήριξη: SilkTech