Σταματόπουλος, Παπασταθόπουλος: «Τέλος εποχής για την οικογένεια Ρουμελιώτη στην Παναχαϊκή»

Δευτέρα, Οκτώβριος 29, 2018 - 2:54μμ

Αλλάζει οριστικά σελίδα το βόλεϊ της Παναχαϊκής, όπως προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις. Οι προσπάθειες του Σταύρου Σταματόπουλου και του Κώστα Παπασταθόπουλου, απέδωσαν καρπούς και το σημαντικότερο νέο που προκύπτει είναι πως οι «κοκκινόμαυροι» θα κατέβουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο προπονητής και ο μάνατζερ της Παναχαϊκής έκαναν προσπάθεια εύρεσης λύσης στα διοικητικά του τμήματος από την ώρα της ανακοίνωσης της απόσυρσης από την πλευρά του Νίκου Ρουμελιώτη.

Οι προσπάθειές τους σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, απέδωσαν καρπούς και με την βοήθεια της Ερασιτεχνικής, βρήκαν τους ανθρώπους που θα τρέξουν το βόλεϊ της Παναχαϊκής τη φετινή χρονιά.

Οι Σταματόπουλος και Παπασταθόπουλος μάλιστα αναφέρουν πως τελειώνει μία για πάντα η εποχή Ρουμελιώτη για τους «κοκκινόμαυρους», κάτι το οποίο βέβαια θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Αγωνιστικά πλέον η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Σαββάτου στην Α2, όπου θα υποδεχθεί (στο Κουκούλι) τη Σάμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τέλος εποχής για την οικογένεια Ρουμελιώτη στην Παναχαϊκή. Το Δ.Σ. της Παναχαϊκής Πετοσφαίρισης 2013 αποφάσισε την Παρασκευή 26/10 να μας παραχωρήσει το μάνατζμεντ της ομάδας ως τη λήξη του πρωταθλήματος.

Για αυτό τον λόγο καλεί όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη στο Σωματείο με σκοπό να οδηγηθεί σε εκλογές στις οποίες δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι κάποιοι από την οικογένεια Ρουμελιώτη.

Η ομάδα της Παναχαϊκής θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η προσπάθειά, μας όμως καλούμε τους φίλους της ομάδας και όσους αγαπούν το βόλεϊ να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν.

Η μόνη υποχρέωση της οικογένειας Ρουμελιώτη είναι να τηρήσει το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί με το ΠΕΑΚ και αφορά στη φετινή σεζόν».

Υποστήριξη: SilkTech