Στα camp των Προεθνικών Ομάδων Optimist και ILCA 4 αθλητές του ΙΟΠ

Τετάρτη, Μάρτιος 2, 2022 - 12:00μμ
Στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center»

Οι αθλητές/τριες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, Αριάδνη Νταγκουνάκη και Σπύρος Θεοδωρόπουλος στα Optimist και ο Μάριος Γεωργόπουλος στα ILCA 4 θα λάβουν μέρος σε δύο μεγάλα προπονητικά καμπ των Προ Εθνικών Ομάδων Optimist και ILCA 4, που πρόκειται να διεξαχθούν αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center», στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.
Οι αθλητές μας κατέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής καθώς ήταν το πρώτο αγόρι και το πρώτο κορίτσι της Περιφέρειάς μας στα τελικά αποτελέσματα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Optimist και ILCA 4. Από τις 4 θέσεις που έβγαζε η Περιφέρεια μας, τις τρεις τις κατέκτησαν αθλητές/τριές μας.
Τα καμπ θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 4 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Μαρτίου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προπονήσεις, αγώνες και θεωρία με βιντεοπροβολές.
Στα Optimist, υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Αντώνης Δροσόπουλος και στα ILCA 4, ο Χάρης Γκανιάτσας. Ο διεθνής κριτής Σταύρος Κουρής θα διδάξει κανονισμούς, ο κλινικός διαιτολόγος και διατροφολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Παναγιώτης Βεργινάδης θα μιλήσει στους νεαρούς ιστιοπλόους για τη σωστή διατροφή τους ενώ οι γυμναστές Μάνος Καραμάνης και Θεόδωρος Καλογερής θα είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα γυμναστικής.

Υποστήριξη: SilkTech