Στα άκρα η ρήξη Πέτρου Μαντά και Σοφίας Σακοράφα

Παρασκευή, Ιανουάριος 20, 2023 - 12:03πμ
Ο Πέτρος Μαντάς

Σε νέες καταγγελίες για τον τρόπο λειτουργίας της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, προχώρησε ο έφορος στίβου της Ολυμπιάδας, Πέτρος Μαντάς.

Το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κατήγγειλε την πρόεδρο της Ομοσπονδίας για «επαφές εν κρυπτώ» και για «κομματικές σκοπιμότητες» σε ό,τι αφορά τη σύνταξη Μνημονίου Συνεργασίας με τον Δήμο Πατρέων, καθώς επίσης και για «αποφάσεις χωρίς την ενημέρωση των μελών της διοίκησης της ΣΕΓΑΣ», αλλά και για «αποκλεισμό – για πολιτικούς προφανώς λόγους – της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» από την εν λόγω διαδικασία.

«Η κυρία Σακοράφα είπε ψέματα στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ», ήταν η καταγγελία του Πέτρου Μαντά! Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά και για το «πραξικόπημα Πομάσκι» όπως το χαρακτηρίζει: «Η επιλογή Πομάσκι μας επεβλήθη χωρίς να ερωτηθούμε. Κινούμαστε νομικά, καταθέτοντας ακύρωση του ορισμού του στη θέση που τον τοποθέτησε η κ. Σακοράφα. Γιατί ο κ. Πομάσκι διορίστηκε από την πρόεδρο και δεν ψηφίστηκε από το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ».

Και ο Πέτρος Μαντάς έκλεισε ως εξής: «Η συμπεριφορά της κ. Σακοράφα δεν είναι η πρέπουσα για τη θέση της προέδρου μιας Ομοσπονδίας υψηλού επιπέδου όπως ο ΣΕΓΑΣ».
Και συνέχισε: «Νομίζω ότι επαφίεται στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά την υπογραφή του μνημονίου Δήμου - ΣΕΓΑΣ, να διερευνήσουν ποιός έλεγε αλήθεια κατά τον επίμαχο χρόνο,
Οποιος δεν είπε αλήθεια, γιατί το έκανε και τέλος, γιατί δεν συμμετείχε και η Περιφέρεια σε αυτό, εκτός αν ακολουθήσει σε μεταγενέστερο χρόνο...
Ο δικός μου ρόλος έκλεισε με τη δημοσιοποίηση των επίμαχων πρακτικών του ΣΕΓΑΣ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω, βέβαια δεν ξέρω αν θα με αφήσουν οι άλλοι, δεδομένου ότι σήμερα καταθέτω την αγωγή ακύρωσης της εκλογής Πομάσκι στο Πρωτοδικείο Αθηνών».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΜΑΧΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ;

Υποστήριξη: SilkTech