Σπύρος Πετούσης - Πάνος Μποσγανάς: Σπουδές, αθλητισμός, πολιτική

Τρίτη, Οκτώβριος 8, 2019 - 9:03μμ

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, όπου είχαμε και τις εκλογές για την νέα Κεντρική Επιτροπή.

Ανάμεσα στα νέα μέλη που εκλέχτηκαν είναι και δύο νέοι αθλητές, ο πρωταθλητής κολύμβησης Παναγιώτης Μποσγανάς και ο βολεϊμπολίστας Σπύρος Πετούσης.

Ο 28χρονος Σπύρος Πετούσης με 581 ψήφους εκλέχθηκε στην 26η θέση. Είναι οικονομολόγος και στέλεχος εταιρείας ιατρικών ειδών. Επίσης, εκλεγμένο μέλος στη ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Παράλληλα με τη δουλειά του το, τελευταίο καιρό παρακολουθεί και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Executive MBA στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Βολεϊμπολίστας στα «νειάτα» του, με τα "μελανόλευκα" της ΕΑΠ, είναι γιος του διαιτητή Κώστα Πετούση.

Ο Παναγιώτης Μποσγανάς, 23 ετών, έλαβε 258 ψήφους και εκλέχθηκε στην 105η θέση. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, υπεύθυνος Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, πρώην υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πρώην πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Σπουδαίες είναι οι διακρίσεις του στον χώρο της κολύμβησης όπου πρωταγωνίστησε με το σκουφάκι της ΝΕΠ, πλέον είναι διαιτητής πόλο.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech