Σπουδαία τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ από την ΕΑΠ

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 20, 2018 - 4:43μμ

Ένα τριήμερο πλούσιο σε αγωνιστική δράση με τη συμμετοχή ομάδων και εθνικών κατηγοριών θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ε.Α.Π. από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 23 του μηνός, στο πλαίσιο διοργάνωσης δύο σημαντικών Τουρνουά, βόλεϊ και μπάσκετ.

Και τα δύο Τουρνουά είναι αφιερωμένα στη μνήμη δύο ανθρώπων που είχαν συνδέσει το όνομά τους με το ιστορικό σωματείο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών, του Γιώργου Κόζη και του Κωνσταντίνου Γκάβρου και είχαν σημαντική προσφορά στον τοπικό αθλητισμό. Γι’ αυτό και η Διοίκηση της Ε.Α.Π. κατά την έναρξη των Τουρνουά θα απονείμει αναμνηστική, τιμητική πλακέτα στις οικογένειες τους.

Η γιορτή του βόλεϊ

Σήμερα ξεκινά το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ ανδρών με τη συμμετοχή τριών ομάδων της Volley League, αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Κόζη, μιας εμβληματικής μορφής του πατραϊκού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της Κηφισιάς, όπως επίσης, και η διοργανώτρια ομάδα της Ε.Α.Π.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 21/9

5 μ.μ.  Παναθηναϊκός- Ηρακλής Θεσσαλονίκης

7 μ.μ. ΕΑΠ- Κηφισιά

Σάββατο 22/9

12 μ. Μεγάλος Τελικός

2.00 μ.μ. Μικρός Τελικός.

Η Διοίκηση της Ε.Α.Π. καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στις κερκίδες και να απολαύσει πλούσιο θέαμα, υψηλού επιπέδου.

Το μπάσκετ στα καλύτερά του

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Κωνσταντίνου Γκάβρου, με ώρα έναρξης στις 19:00.

Συμμετέχουν  η ΕΑΠ, η Ολυμπιάδα, η Παναχαϊκή και τα Αραχωβίτικα.

Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 22/9

7 μ.μ. Ολυμπιάδα- Παναχαϊκή

9 μ.μ. ΕΑΠ- Αραχωβίτικα

Κυριακή 23/9

7 μ.μ. Μικρός τελικός

9 μ.μ. Μεγάλος τελικός.

Στόχος της Διοίκησης της Ε.Α.Π. είναι το συγκεκριμένο Τουρνουά να καταστεί σε θεσμό.

Υποστήριξη: SilkTech