Σπάει… τα κοντέρ ο Χουάνγκ: Δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του Μουντιάλ!

Τετάρτη, Νοέμβριος 30, 2022 - 10:30μμ
Ιδιαίτερα δημιουργικός αποδεικνύεται ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όντας πίσω μόνο από τον Κιλιάν Εμπαπέ

Με δύο μόλις αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί στο φετινό Μουντιάλ και την Νότια Κορέα να μην τα έχει πάει ιδιαίτερα καλά μέχρι στιγμής, ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ καταφέρνει να κάνει την διαφορά...
Κι αυτό γιατί ο 26χρονος κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού συμβάλει τα μέγιστα στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού και του «χτισίματος» των επιθέσεων της χώρας του, όπως επιβεβαιώνουν και οι σχετικοί αριθμοί.
Συγκεκριμένα, η Opta δημοσίευσε ένα σχετικό γράφημα που δείχνει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στις περισσότερες επιθετικές ενέργειες από την έναρξη της διοργάνωσης.
Εκεί, λοιπόν, ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ φιγουράρει στην δεύτερη θέση με 15, έχοντας τρία σουτ, δημιουργώντας παράλληλα τρεις ευκαιρίες και συμμετέχοντας σε άλλα εννιά build-up!
Μπροστά του, δε, βρίσκεται μόνο ο Κιλιάν Εμπαπέ με 23, ενώ μαζί με τον Χουάνγκ με 15 είναι οι Αντριέν Ραμπιό και Τεό Ερναντές της Γαλλίας, αλλά και ο Βινίσιους Τζούνιορ της Βραζιλίας.

Υποστήριξη: SilkTech