Σούπερ ομάδα με μεγάλο ταλέντο, πανάξια πρωταθλήτρια

Κυριακή, Αύγουστος 19, 2018 - 9:07μμ
Ο Ανδρέας Μοίραλης με τους παγκόσμιους πρωταθλητές μετά την απονομή

Έντονο πατρινό χρώμα είχε ο θρίαμβος της Εθνικής μας ομάδας πόλο των εφήβων που με μια σαρωτική εμφάνιση κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο (στο Σομποτέλι της Ουγγαρίας) και θρονιάστηκε εδώ και λίγες ώρες στην κορυφή του κόσμου!

Προπονητής είναι ο Δημήτρης Κραβαρίτης, πρώην άσος του Ολυμπιακού αλλά και του ΝΟΠ, στον οποίο είχε ένα εξαιρετικό πέρασμα, πιτσιρικάς ων στην αρχή της καριέρας του. Ήταν μια περίοδος που έμενε στην Πάτρα, συγκάτοικος μάλιστα με τον Μπιτσάκο.

Ο Κραβαρίτης που έκανε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν συμπαίκτης στον Ολυμπιακό, για λίγο, με έναν άλλον πατρινό φουνταριστό τον Ανδρέα Μοίραλη (όχι όμως και στον ΝΟΠ).

Ο οποίος, διεθνής διαιτητής πλέον σφύριξε επτά ματς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και είχε άποψη από πρώτο χέρι. Μάλιστα τα δύο μοναδικά ντέρμπι που κρίθηκαν στα πέναλτι ήταν σε παιχνίδια του, ανάμεσά τους και ο αγώνας κατάταξης 5-6 με την Ιταλία να κερδίζει στα πέναλτι την Κροατία.

Ο Ανδρέας Μοίραλης, παρά το ρεσιτάλ του, έμεινε εκτός διαιτητών που επιλέχθηκαν για την 4άδα του τουρνουά, λόγω της παρουσίας σε αυτή της Εθνικής μας ομάδας.

Όμως είχε να πει! «Καταπληκτική ομάδα! Από το 1ο έως το τελευταίο παιχνίδι. Ομάδα με ταλέντο της οποίας την ανωτερότητα την αναγνώρισαν όλοι οι φίλαθλοι. Πλήρης ομάδα, χωρίς παίκτη - σούπερ σταρ, αλλά ομάδα με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Και με καταπληκτική καθοδήγηση από τον πάγκο!».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech