Σοβαρό επεισόδιο με μπράβους και μηνύσεις ανάμεσα σε Καμμένο και Μαρινάκη

Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019 - 11:45πμ

Μηνύσεις εκατέρωθεν από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμένο και τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μαρινάκη μετά το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο λιμάνι Αδάμαντας της Μήλου.

Η Εισαγγελία Σύρου έχει διατάξει την προσαγωγή τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου και, πλέον, οι δύο άνδρες αναζητούνται. Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για απειλή κατά συρροή ενώ ο πολιτικός και η σύζυγός του για απειλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με την πλευρά του Πάνου Καμμένου, άνθρωποι από το περιβάλλον του Ευάγγελου Μαρινάκη επιτέθηκαν με ύβρεις και γιαούρτια κατά του ιδιου και της συζύγου του, όταν τα δύο σκάφη στα οποία επέβαιναν βρέθηκαν δίπλα δίπλα. Μάλιστα, η πλευρά του Πάνου Καμμένου υποστήριξε ότι άνθρωποι από την προσωπική ασφάλεια του Ευάγγελου Μαρινάκη χειροδίκησαν κατά της συζύγου του, με αποτέλεσμα αυτή να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.


Ανεξάρτητοι Έλληνες@anexartitoi

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ https://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=7621 

Προβολή εικόνας στο Twitter

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και, πλέον, το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς όπως προαναφέρθηκε, οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σε εκατέρωθεν μηνύσεις.

Υποστήριξη: SilkTech