Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στην Ηλεία

Κυριακή, Μάρτιος 10, 2019 - 11:01πμ

Από επεισόδια συνοδεύτηκε ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος στην Ηλεία ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας με το ΓΕΛ Ζαχάρως στο Στάδιο Πύργου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μαθητές των δυο σχολείων, μαζί με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους ενεπλάκησαν μεταξύ τους, με την βοήθεια εξωσχολικών.

Ενδεικτική είναι η μαρτυρία του Βαγγέλη Δημητρόπουλου, ο οποίος βρισκόταν εκεί που εξελίχθηκαν τα γεγονότα και είναι γιατρός αλλά και γνωστός φωτογράφος αθλητικών γεγονότων.

Πηγή φωτογραφίας: iliaoikonomia.gr

«Η διοργάνωση, με γνώμονα χρόνων τόσων και τόσων επεισοδίων, ήθελε επισταμένη παρακολούθηση. Υπήρξαν υβριστικά συνθήματα, κροτίδες, αναπληρωματικοί που πηγαινοέρχονταν στην εξέδρα, χωρίς καν σύσταση-παρατήρηση! Ας το έκοβαν εκεί. Ας διακοπτόταν!

Στο ημίχρονο υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση γυμναστή-προπονητή, με κάποιους φιλάθλους-μαθητές. Όσο περνούσε η ώρα, η ένταση του ματς, τα «γαλλικά» που ανταλάσσονταν, και στη συνέχεια το γκολ κι οι αποβολές, όπλισαν χέρια σε παραβατικές συμπεριφορές και πλέον, τίποτα και κανένας δεν μπορούσε να τα σταματήσει!

Ο παρατηρητής αγώνα, αν διέκρινα σωστά κάποια στιγμή δέχτηκε υβριστική συμπεριφορά σε συστάσεις που έκανε στον πάγκο της μιας ομάδας».

Υποστήριξη: SilkTech