Σωκράτης Οφρυδόπουλος: "Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και όλα είναι πιθανά "

Τετάρτη, Μάιος 16, 2018 - 11:16μμ

Mετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε: "Θέλω να εκφράσω τη στεναχώρια και τη λύπη μου γιατί συνέπεσε ο σημερινός αγώνας με τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στην Γ΄ Εθνική.

Εύχομαι να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και αυτή η μεγάλη και ιστορική ομάδα, γιατί όσοι είναι στην γενιά μου θυμούνται ότι έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, έβγαλε μεγάλους παίκτες και είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες, να βρει τον δρόμο της. Πρέπει να υπάρχει νοικοκυριό, να λέμε πάντα την αλήθεια και οι παίκτες να έχουν τα απαραίτητα. Νομίζω πως μπορεί να το κάνει ο Πανσερραϊκός.

Σήμερα συγκρούστηκαν δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Εμείς θέλαμε έναν βαθμό για να σιγουρέψουμε την 3η θέση γιατί είμαστε στην Ελλάδα και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, όπως πραγματικά και ο Πανσερραϊκός ήταν καλά στημένος.

Το 1-1 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Μετά βέβαια βέβαια άλλαξαν οι ισορροπίες και από εκείνο το σημείο προσέξαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα με αλλαγές και να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά τα παιδιά πάλεψαν και κράτησαν τον εκτός έδρας βαθμό.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για όλη τη χρονιά, έχουν εξασφαλίσει κάτι. Θα παίξουμε και στα επόμενα δύο ματς για τη νίκη και να τελειώσουμε με την μεγαλύτερη συγκομιδή. Να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας που έκαναν το ταξίδι και έξοδα για να έρθουν ως εδώ και τους αφιερώνουμε τον βαθμό".

Πηγή: serressport.gr

Υποστήριξη: SilkTech