Σωκράτης Οφρυδόπουλος: "Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο"

Σάββατο, Απρίλιος 21, 2018 - 5:56μμ

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας (17.00) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League, ο προπονητής των "κοκκινόμαυρων" Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

"Αύριο αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που από τον μεταξύ μας αγώνα στο πρώτο γύρο και μετά, είχε ανοδική πορεία έχοντας κρατήσει μια σταθερότητα που του έχει δώσει μια άνετη παραμονή και τη δυνατότητα διεκδίκησης μιας καλύτερης θέσης στο πρωτάθλημα. Διαθέτει καλούς παίκτες, έμπειρους αλλά και νεαρούς σε ηλικία που παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Εμείς θέλουμε όπως και σε κάθε αγώνα τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε κρατώντας το ρυθμό μας σε άμυνα και επίθεση. Εχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού και στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος τον υποστηρίξαμε. Η τακτική μας προσαρμόζεται κάποιες φορές και από τον αντίπαλο και από τις συνθήκες.

Φυσικά αναφέρομαι και στους προηγούμενους αγώνες, αλλά και σε αυτούς που θα ακολουθήσουν. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τα παιδιά μας ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις έχουν ανταποκριθεί, αλλά κυρίως πάντα έχουν προσπαθήσει.Στο αυριανό παιχνίδι θα μπούμε στο γήπεδο με σκοπό να επανέρθουμε στις νίκες απέναντι σε έναν ικανό αντίπαλο. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένας καλός και ενδιαφέρον αγώνας.

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο μας που και στον αγώνα με τον Απόλλων Πόντου έδωσε δυναμικό παρών".

Υποστήριξη: SilkTech