Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Πελέ μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο στο Παρίσι

Πέμπτη, Απρίλιος 11, 2019 - 7:31πμ

Το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου η οικογένεια του παγκόσμιου αθλητισμού, υποδέχονταν με ανησυχία τα δυσάρεστα νέα από το Παρίσι που ήθελαν τον Πελέ να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και σπασμούς.

Η εύθραυστη υγεία του Βραζιλιάνου μύθου έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι αυτό είναι το τέλος, ωστόσο ο Πελέ μπόρεσε να βγει νικητής κι απ' αυτή τη μάχη.

«Υπέφερα από σοβαρή ουρολοίμωξη και απαιτούσε ιατρική και χειρουργική βοήθεια. Σας ευχαριστώ για τις θετικές σας σκέψεις» ήταν το μήνυμα που μετέφεραν οι δικοί του άνθρωποι προσθέτοντας ότι επιστρέφει στη Βραζιλία έτοιμος για να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, όμως οι εικόνες κατά την αποχώρηση του από το νοσοκομείο... τρομάζουν.

Ευχές του Μαραντόνα στον Πελέ με φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο 78χρονος εμφανώς καταβεβλημένος δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις για να σταθεί στα πόδια του και πήγε ως το αυτοκίνητο, που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο, με αναπηρικό καροτσάκι.

Έχοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα στο νεφρό και τον προστάτη, ο Πελέ με το που έφτασε στο Σάο Πάολο υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις με τους Βραζιλιάνους γιατρούς να αρκούνται σε μια γενική τοποθέτηση πως όλα τα αποτελέσματα ήταν καλά...

Δεν πρόλαβε να βγει από το νοσοκομείο τη Δευτέρα και εισήχθη ξανά την Τετάρτη ο Πελέ.

Ο 79χρονος Βραζιλιάνος άσος εισήχθη σε κλινική του Παρισιού, έχοντας υποστεί ουρολοίμωξη που του δημιούργησε έναν έντονο πυρετό.

Μάλιστα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πελέ ανάγκασαν τους γιατρούς να του κάνουν ξανά εισαγωγή, αφού έχει μια πέτρα στο αριστερό νεφρό και θα υποβληθεί σε επέμβαση, ώστε να του αφαιρεθεί, όμως είναι άγνωστη η ημερομηνία αυτής.

Υποστήριξη: SilkTech