ΣΟΚ στο Πατρινό πόλο - «Έσβησε» αθλητής την ώρα της προπόνησης!

Πέμπτη, Νοέμβριος 5, 2020 - 11:11μμ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του 42χρονου αθλητή στον χώρο του Πατρινού πόλο.

Ο πολίστας «έσβησε» κατά τη διάρκεια φιλικής προπόνησης της ομάδας της ΝΕΠ με τον ΝΟΠ στο «Α. Πεπανός» αργά το βράδυ της Πέμπτης (5/11)

Σοκαρισμένοι είναι όλοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν απόψε (5/11) στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ, καθώς πολίστας έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του διπλού ανάμεσα στον ΝΟΠ και τη ΝΕΠ και μπροστά στα μάτια των συμπαιχτών του άφησε την τελευταία του πνοή.

Είχαν περάσει μόλις πέντε λεπτά από την έναρξη του φιλικού στο οποίο ξεκίνησε βασικός. Σε κείνο το σημείο αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του Φώτη Γιαννόπουλο και έκατσε, όπως όλοι οι ανπληρωματικοί, στο πλακάκι στην πισίνα. Λίγες στιγμές αργότερα έπεσε στο νερό κι αυτό ήταν... Ο πρώτος που το αντελήφθηκε ήταν ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Ορφανός.

Τα υπόλοιπα όλα είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Τα κλάματα στο "Πεπανός" δεν εχουν σταματήσει ακόμα...

Ο πολίστας της ΝΕΠ με ιστορία και με το σκουφάκι του ΝΟΠ αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του θανάτου του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακό πρόβλημα, χωρίς όμως ο ίδιος να είχε προηγούμενο ιστορικο. Ηταν εν ενεργεία αθλητής μη καπνιστής, αν αυτό έχει πια σημασία.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech