Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Δολοφονήθηκε ο Άντριεν Πέιν

Δευτέρα, Μάιος 9, 2022 - 9:03μμ
Αντριου Πέιν

Σοκ στον χώρο του μπάσκετ με είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά, σύμφωνα με την οποία ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Άντριεν Πέιν, έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αμερικανός έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στην Φλόριντα!

Η Αστυνομία του Ορλάντο σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει ότι ένας άνδρας πυροβολήθηκε στο Ορλάντο στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σορς Ντράιβ, το οποίο είναι προάστιο της πόλης στη Φλόριντα.

Την πληροφορία ότι ο νεκρός ήταν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε o δημοσιογράφος Κρις Σολάρι. Να σημειώσουμε ότι το fox35orlando.com αναφέρει ότι ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συνεργάστηκε με την Αστυνομία.

Ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, μετέφερε μέσω Twitter την τραγική είδηση: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έιντριαν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα ήρθε ο έμπειρος ρεπόρτερ του Μίσιγκαν Στέιτ, όπου έπαιξε κολλεγιακό μπάσκετ ο Πέιν, Κρις Σολάρι, να επιβεβαιώσει την πληροφορία με δική του ανάρτηση.

Ποιος ήταν ο Άντριεν Πέιν
Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ είχε δύο θητείες με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε κατακτήσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ του Βασίλη Μπρατσιάκου και του Ζήση Σαρικόπουλου.

Ο Πέιν είχε γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο.

Αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2010 έως το 2014, έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς.
Στην καριέρα του αγωνίστηκε σε Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Παναθηναϊκό (2018), Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, Παναθηναϊκό (2019), Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.

Υποστήριξη: SilkTech