ΣΟΚ: Ο Ναδάλ εκτός Ολυμπιακών και Γουίμπλεντον

Πέμπτη, Ιούνιος 17, 2021 - 5:42μμ
Λαβωμένος ο Ναδάλ

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε οτι δεν θα αγωνιστεί στο Γουίμπλεντον και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την απόσυρσή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στο Τόκυο, αλλά και από το τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον της Αγγλίας (Δευ, 28 Ιουν 2021 – Κυρ, 11 Ιουλ 2021), ανακοίνωσε ο κορυφαίος τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Γεια σε όλους. Αποφάσισα να μην συμμετάσχω στο φετινό Γουίμπλεντον και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. ΔΕν είναι ποτέ εύκολη απόφαση για να την πάρεις, αλλά άκουσα το σώμα μου και συζήτησα με την ομάδα μου, οπότε καταλαβαίνω πως αυτή είναι η σωστή απόφαση.
Ο στόχος μου είναι να παρατείνω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενο, το οποίο είναι να είμαι ανταγωνιστικός στο υψηλό επίπεδο και να συνεχίσω να μάχομαι για τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους μου στο πιο υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού. Το γεγονός ότι το Γουίμπλεντον έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά το Ρολάν Γκαρός δεν μου έκανε εύκολη την αποκατάσταση μετά από το πάντα απαιτητικό χωμάτινο court».


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λογικά ο Ναδάλ δεν είχε ελπίδες να πάρει το Γουίμπλεντον (φαβορί Τζοκοβιτς και Φέντερερ), Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο έχει ήδη κατακτήσει, οπότε έπρεπε να ξεκουράσει το σωμα του απο μια γεμάτη χωμάτινη περίοδο που έπαιξε σε ολα, για να είναι έτοιμος στο αμερικανικό Οπεν.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech