Σκίμπε: «Σημαντικός και ο βαθμός»

Τρίτη, Σεπτέμβριος 11, 2018 - 2:17πμ

Αισιόδοξος για τον σημερινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία εμφανίστηκε ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε ότι υπολογίζει ιδιαίτερα την αντίπαλό, την οποία χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο 53χρονος τεχνικός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα πάρει τη νίκη, ενώ ευελπιστεί ότι θα έχει στη διάθεσή του και τον Κώστα Μήτρογλου.

Για την ήττα της Ουγγαρίας από την Φινλανδία: «Δεν ήταν έκπληξη η ήττα της Ουγγαρίας. Στον όμιλο όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα. Δέχθηκαν ένα γκολ νωρίς εκτός έδρας και μετά ήταν δύσκολο.

Ωστόσο η Ουγγαρία έχει έμπειρους παίκτες και θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσά μας. Θέλω να πω πως δεν είναι ωραίο να γίνεται το ματς χωρίς κόσμο. Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να αγωνιστούν σε ένα γεμάτο γήπεδο, ειδικά όπως είναι το Groupama».

Για το αν θυμάται τα ματς που είχαν δώσει πριν δύο χρόνια οι δύο ομάδες: «Η Ουγγαρία ήταν στο EURO 2016 ενώ εμείς όχι κι αυτό λέει κάτι. Θέλουμε αυτό να το αλλάξουμε. Σε εκείνα τα ματς ήμασταν στο ίδιο περίπου επίπεδο και έτσι πιστεύω θα είναι και αύριο.

Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μη χάσουμε εκτός έδρας. Η Ουγγαρία θέλει να επανέλθει μετά την ήττα, το περιμένουμε αυτό και γι' αυτό περιμένω ένα πολύ δύσκολο ματς».

Για τις διαφορές που διακρίνει ανάμεσα σε Εσθονία και Ουγγαρία: «Η Ουγγαρία έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την Εσθονία. Έχει παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως η Μπουντεσλίγκα και αρέσκονται στο να παίζουν ποδόσφαιρο».

Για τον Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου όντως έχει ένα πρόβλημα από το ματς με την Εσθονία, αλλά πιστεύω ότι αύριο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech