«Σκεφτόμουν την αυτοκτονία» – Το δράμα του Σον Μπράντλεϊ που έμεινε παράλυτος επειδή τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Κυριακή, Ιανουάριος 16, 2022 - 10:30μμ
Ο Σον Μπράντλεϊ

Τον περασμένο Μάρτιο το ΝΒΑ πάγωσε από την ανακοίνωση του Σον Μπράντλεϊ, του «γίγαντα» που ήταν Νο2 στο ντραφτ του 1993, για τα νέα δεδομένα στη ζωή του, αφού έμεινε παράλυτος έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από αυτοκίνητο. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, μιλώντας στο Sports Illustrated, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολη είναι πλέον η ζωή του, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία.
Ο 48χρονος Μπράντλεϊ έκανε ποδήλατο όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο και τα νέα που του επιφύλαξαν οι γιατροί δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Ούτε για τον ίδιο, ούτε για την οικογένειά του, ούτε για όσους τον θυμούνται στα γήπεδα του ΝΒΑ. Ο πρώην μπασκετμπολίστας έμεινε παράλυτος και από τότε είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο, με τον ίδιο να ανοίγει την καρδιά του στις δηλώσεις του.
«Ποτέ δεν φανταζόμουν να έχω τέτοιου είδους συναισθήματα, να σκέφτομαι την αυτοκτονία, αλλά σίγουρα το είχα. Ίσως να είναι καλύτερα να τελειώνουμε με όλα. Ποτέ δεν φανταζόμουν να έχω τέτοιου είδους συναισθήματα», ήταν τα λόγια του στο Sports Illustrated, όπου αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που είχε δεχθεί από τους πρώην συμπαίκτες του.
«Ήταν πολύ δύσκολο να τους αφήσω να με δουν έτσι. Είναι πρόκληση να θυμάσαι πώς ήσουν μία μέρα και να ξέρεις πως ποτέ ξανά δεν θα ξαναγίνεις», είπε σχετικά.

Υποστήριξη: SilkTech