Σημαντική νίκη με ανατροπή μεταλλίου για την Εθνική Παίδων

Σάββατο, Αύγουστος 11, 2018 - 12:29μμ

Σπουδαία νίκη που μπορεί να την οδηγήσει στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου (με προϋποθέσεις ακόμα και του χρυσού) στο διεθνές τουρνουά "Darko Cukic Memorial", στο Βελιγράδι, πέτυχε το απόγευμα της Παρασκευήςη Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Παίδων. Νίκη με 14-10 επί της Ρουμανίας και μάλιστα με ανατροπή και η οποία ήταν η τέταρτη σε πέντε αγώνες στον Α' Όμιλο.

Οι διεθνείς μας βρέθηκαν να χάνουν με 6-5 στο ημίχρονο, αλλά βρήκαν ψυχικά αποθέματα, πέρασαν μπροστά και καθάρισαν στο δεύτερο μισό τους Ρουμάνους.

Έτσι, με νίκη αύριο Σάββατο (11/8) στις 21.10 το βράδυ, επί της Ουγγαρίας, στον έκτο και τελευταίο της αγώνα στον Α' Όμιλο, η Εθνική μας θα πάρει τουλάχιστον τη 2η θέση στη βαθμολογία του συγκεκριμένου Ομίλου και θα παίξει την Κυριακή για τις θέσεις 3η-4η του τουρνουά κόντρα στον 2ο του Β' Ομίλου, δηλαδή θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Αν, όμως, νωρίτερα οι Γερμανοί έχουν νικήσει τους Μαυροβούνιους, η Ελλάδα μπορεί να πάρει την 1η θέση στον Α' όμιλο, οπότε την Κυριακή θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά κόντρα στον 1ο του Β' Ομίλου.

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 2-5, 2-4.

Η σύνθεση και τα γκολ της ΕΛΛΑΔΑΣ: Καρακούρος Ι., Μπέλεσης 2, Μπουζαλάς, Καρακούρος Μιχ. 4, Αλμύρας 2, Φωτεινάκης, Δήμος, Παπανικολάου, Μαθιόπουλος 2, Μπιτσάκος, Μοσχοβέλης 2, Γαλάνης 2, Καραπέτσας.

Υποστήριξη: SilkTech