Σημαντικές νίκες για ΝΟΠ και ΝΕΠ

Πέμπτη, Μάιος 12, 2022 - 12:02πμ
Περίπατος και πάλι από τον ΝΟΠ!

Ξεκίνησε η 4η φάση της Α2 Εθνικής πόλο με τα play off ανόδου για την ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και τα πλέι άουτ με τη συμμετοχή της ΝΕΠ

Με "όπλο" την επίθεση και την πολύ καλή του τακτική ο ΝΟΠ νίκησε το βράδυ της Τετάρτης δτο "Πεπανός" με 16-10 το Νηρέα Γέρακα για την 1η αγωνιστική της φάσης των «8» και έκανε το πρώτο βήμα για να πάρει την πρόκριση.

Η Πατρινή ομάδα πήρε από την αρχή προβάδισμα, προηγήθηκε με 8-4 στο ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Λαμπάτος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες για να ξεκουράσει τους πιο έμπειρους.

ΝΟΠ: Βυθούλκας, Γεωργαράς 3, Πολλάτος, Κανελλόπουλος 2, Ρογδάκης, Γουρδούπης, Παπαχριστόπουλος 4, Κωνσταντακόπουλος, Λυκούδης 1, Φιλιππάτος, Ανδρικόπουλος 5, Πασσάς, Μαυριόπουλος (απέκρουσε πέναλτι), Καραΐσκος 1, Νεγκίζ. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Γκότσης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Παρασκευή (13/5)
* Δημοτικό Γέρακα 20.00 ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
Αν και όπου χρειαστούν 3οι αγώνες, την Κυριακή (15/5)
* «Αντώνης Πεπανός» / Πάτρα 14.00 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ
Οι ομάδες που θα πετύχουν 2 νίκες, συνεχίζουν στην επόμενη φάση των πλέι οφ για θέσεις 1-4 (όπου ο ΝΟΠ έχει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τέλους).

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Η ΝΕΠ

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η ΝΕΠ έκανε το καθήκον της αργά το βράδυ της Τετάρτης και νίκησε 15-7 την ΑΕ Χαϊδαρίου στο "Πεπανός".
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Παρασκευή (13/5)
* Δημοτικό Χαϊδαρίου 21.00 ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ
Αν και όπου χρειαστούν 3οι αγώνες, την Κυριακή (15/5)
* «Αντώνης Πεπανός» / Πάτρα 15.00 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Οι ομάδες που θα πετύχουν 2 νίκες, συνεχίζουν στην επόμενη φάση ενώ οι ηττημένες για θέσεις 13-16 (πλέι άουτ).

Τ
Υποστήριξη: SilkTech