Σιένα Μίλερ, Αλέξα Τσανγκ- Wimbledon 2022: Ralph Lauren και φιλάκια στις κερκίδες

Τετάρτη, Ιούλιος 6, 2022 - 9:55πμ
Τα style icons σεβάστηκαν το παραδοσιακό βεστιάριο του κοινού του τένις, ενώ η μια βγαίνει τώρα με τον πρώην σύντροφο της άλλης

Το ιστορικό Wimbledon, με τους super stars του τένις στο γρασίδι, έχουν αναστατώσει το κοσμικό ημερολόγιο του Λονδίνου και τους απανταχού λάτρεις της αγωνιστικής αντισφαίρισης. Όμως τα φλας αστράφτουν και εκτός γηπέδου, καθώς οι κερκίδες γεμίζουν με διασημότητες. Αυτή τη φορά τα style icons Σιένα Μίλερ και Αλέξα Τσανγκ με τους νέους τους αγαπημένους ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η 40χρονη Σιένα έδωσε το παρών με λευκό, έξωμο φόρεμα Ralph Lauren από «κοφτή» δαντέλα ενώ η 38χρονη Αλέξα Τσανγκ διάλεξε εκρού «σετ» του ίδιου label, με σακάκι, γιλέκο και μίνι φούστα. Το δροσερό ντύσιμο και τα ανοιχτά χρώματα με κορυφαίο το άσπρο δεσπόζουν άλλωστε παραδοσιακά στο event. Επιπλέον ο Ralph Lauren έχει συνδέσει το όνομά του με τέτοιες glam αθλητικές διοργανώσεις.
Οι δυο κυρίες δεν έκρυψαν πως είναι ερωτευμένες. Η Σιένα συνοδευόταν από τον 25χρονο Οιλ Γκριν, μοντέλο και ήταν πολύ χαρούμενη και διαχυτική μαζί του, ενώ ακριβώς από πάνω τους καθόταν ο 36χρονος πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Τομ Σταριτζ, ο οποίος αντάλλασσε φιλιά με την Αλέξα. Οι φωτογράφοι δεν έχασαν βέβαια την ευκαιρία να καταγράψουν τη συνεύρεση αυτή.

Υποστήριξη: SilkTech