"Σφραγίζει" την πρόκριση ο Αρης

Σάββατο, Σεπτέμβριος 22, 2018 - 12:18μμ

Διαδικαστικού χαρακτήρα αναμένεται να είναι η σημερινή (22/9), δεύτερη, αναμέτρηση του Αρη με την Ντιναμό Τιφλίδας, για τον Α' προκριματικό γύρο του Champions League, στο Αλεξάνδρειο. Μετά το επιβλητικό πέρασμα που έκανε το σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου από τη Γεωργία, το απόγευμα της Πέμπτης (20/9), στην πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη διαδικασία, κερδίζοντας με 90-64, δύσκολα φαντάζει πως μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό στη ρεβάνς και να χαθεί η πρόκριση για τους «κίτρινους».

Με την... προίκα που του δίνει, λοιπόν, το +26 και την ανωτερότητα που φάνηκε πως έχει απέναντι στην αντίπαλό του, ο Αρης θα υποδεχτεί, στις 19.00, τους πρωταθλητές Γεωργίας, στο «Nick Galis Hall», όντας έτοιμος να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκριση για το δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας, σε επίπεδο συλλόγων, διοργάνωσης της FIBA, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο-Νίζνι Νόβγκοροντ (σ.σ. στο πρώτο ματς οι Ρώσοι κέρδισαν στην Πορτογαλία με 86-85).

Σε ό,τι αφορά στο πρακτικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Αγγέλου, με δεδομένο πως υπάρχει η δυνατότητα, λόγω της διαφοράς από το πρώτο παιχνίδι, ενδεχομένως να μη δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής στους Λάκι Τζόουνς, Γκάρι ΜακΓκί, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν εσχάτως (σ.σ. έπαιξαν και οι δύο στη μάχη στην Τιφλίδα).

Το σημερινό ματς, όσοι φίλαθλοι του Αρη δεν επιλέξουν να το παρακολουθήσουν δια ζώσης, από τις κερκίδες του γηπέδου, θα έχουν τη δυνατότητα να το δουν διαδικτυακά, από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube. Βέβαιο, αντίθετα, αποτελεί πως θεατής, στις κερκίδες του Αλεξανδρείου, θα είναι ο άλλοτε καλαθοσφαιριστής των «κίτρινων», Μάριο Μπόνι. Ο Ιταλός έδειξε, πολλές φορές, στο παρελθόν πως δεν έχει ξεχάσει τη θητεία του στους Θεσσαλονικείς και έχει επιλέξει να δει από κοντά και σε άλλες χρονικές στιγμές, αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Οσκαρς Λούσις (Λετονία), Μπλαζ Ζούπαντσιτς (Σλοβενία), Βαλέριο Γκριγκιόνι (Ιταλία).

ΑΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech