Σφαιρόπουλος εναντίον Ισραηλινής λίγκας: "Δώσαμε 3 αγώνες σε 5 ημέρες, σαν να ήμασταν ζώα στο Κολοσσαίο"

Τρίτη, Ιανουάριος 4, 2022 - 1:15μμ
Οι παίκτες μου δεν είναι μηχανές, είπε

Ποιος είδε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και δεν τον φοβήθηκε. Η Μακάμπι γνώρισε βαριά ήττα με 71-59 από την Ερτζελίγια για το πρωτάθλημα του Ισραήλ και μετά τον αγώνα ο Έλληνας τεχνικός ήταν έξαλλος, βάζοντάς τα ανοιχτά με τους ιθύνοντες της λίγκας του Ισραήλ, αφού η Μακάμπι έδωσε τον τρίτο αγώνα της σε έξι ημέρες (Μονακό - 29 Δεκεμβρίου, Χάποελ Ιερουσαλήμ - 1 Ιανουαρίου και Ερτζελίγια - 3 Ιανουαρίου).
"Την περσινή σεζόν μας είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα παίζουμε δύο σερί αγώνες πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο αγώνες σε 48 ώρες, είναι δύσκολο να σκοράρεις όταν δεν έχεις "φρέσκα πόδια". Οι παίκτες ήθελαν να νικήσουν, αλλά δεν μπορούσαν" δήλωσε αρχικά ο Σφαιρόπουλος, πριν ξεσπάσει στην συνέχεια κλείνοντας το θέμα:
"Αισθάνομαι ότι ήμασταν σαν τα ζώα στο Κολοσσαίο, μας έριξαν εκεί για να παίξουμε με τα λιοντάρια και τις τίγρεις στο Κολοσσαίο. Πώς να παίξουμε χωρίς να έχουμε ρεπό; Οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Έχουμε δώσει 3 αγώνες σε 5 ημέρες και μάλιστα κόντρα σε ομάδες που δεν έχουν αντίστοιχο πρόγραμμα με εμάς. Η Χάποελ και η Ερτσελίγια ήταν φρέσκες απέναντί μας, ήμασταν κουρασμένοι και αυτές δεν ήταν. Δεν παίζαμε επί ίσοις όροις".

Υποστήριξη: SilkTech