Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης της VOM στην Πάτρα

Παρασκευή, Μάιος 27, 2022 - 9:00μμ
Ο Βασίλης Ορφανός παραβρέθηκε στην Πάτρα, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Μ.Ο.Π., παραδίδοντας σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στο χώμα

Στην όμορφη και ειδικά διαμορφωμένη χωμάτινη πίστα Dirt Ρark στην περιοχή της Χαλανδρίτσας 12 τυχεροί αναβάτες μέλη του ομίλου, συμμετείχαν ενεργά με ειδικές ασκήσεις σε συνδυασμό με τις μοτοσυκλέτες τους.Υπό την καθοδήγηση και την συνεχή παρακολούθηση του Βασίλη Ορφανού, όλοι οι αναβάτες μυήθηκαν στο σωστό και ασφαλή τρόπο οδήγησης, πετυχαίνοντας την τέλεια εναρμόνιση μεταξύ μοτοσυκλέτας και του σώματος του αναβάτη. Στο τέλος των σεμιναρίων όλοι είχαν ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους, δικαιωμένοι για τη συμμετοχή και την προσπάθεια τους.

vom

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τα Level I & II της σχολής ασφαλούς οδήγησης της VOM, μοιράστηκαν σε όλους αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και ανανεώθηκε το ραντεβού τους για το επόμενο στάδιο οδήγησης. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και δηλώσεις του Βασίλη Ορφανού, ο οποίος μίλησε για το επιτυχημένο σεμινάριο και τη σημασία της ασφάλειας κατά την οδήγηση μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα ευχαρίστησε το προεδρείο του Μ.Ο.Π. για την συγκεκριμένη πρόσκληση.

vom

Κλείνοντας, ο Βασίλης Ορφανός ευχήθηκε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους τους αναβάτες, καθώς και να ευχαριστιούνται την ζωή με τις μοτοσυκλέτες τους.

gazzetta.gr

Υποστήριξη: SilkTech