Σεφτέ στις νίκες χωρίς να εντυπωσιάσει

Δευτέρα, Νοέμβριος 5, 2018 - 5:00μμ

Ο Αργυρόπουλος έλυσε το γόρδιο δεσμό για την Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 της Σπάρτης στην Αγυιά, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πατρινού μέσου και πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η Παναχαϊκή είχε για ακόμα ένα παιχνίδι μέτρια απόδοση, σπατάλησε ένα ημίχρονο και η ατομική ικανότητα των παιχτών της χάρισε το πρώτο τρίποντο στη χρονιά.

Η συγκινητική προσπάθεια του Ελευθεριάδη που έπαιζε για μισή ώρα τραυματίας, ενώ είχε και ένα δοκάρι, το ταλέντο του Αργυρόπουλου που έστειλε τη μπάλα εκεί που έπρεπε στο κατάλληλο σημείο και η δυναμική που έδωσε η είσοδος του Κυνηγόπουλου έκριναν την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην επόμενη αγωνιστική να έχει δύσκολη έξοδο στη Λάρισα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, με ενδεχόμενη αποτυχία σήμερα να την έβαζε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

Η Σπάρτη ήρθε στην Αγυιά για να κάνει το παιχνίδι της κλείνοντας καλά τους χώρους και καθυστερώντας όσο μπορούσε την αναμέτρηση. Λύγισε όμως τελικά από το φάουλ του Αργυρόπουλου ενώ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα στην υπόλοιπη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δείχνει να έχει χάσει την περσινή της συνοχή, στο ξεκίνημα της χρονιάς και για έναν ακόμα αγώνα στράφηκε στις ατομικές ενέργειες για να σπάσει τις πολυπληθείς άμυνες που στήνονται από τους αντιπάλους της στην Αγυιά.

Με τις νίκες θα λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών και με τις επιστροφές βασικών παιχτών στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η Παναχαϊκή θα μπορέσει να παίξει πιο στρωτό και οργανωμένο ποδόσφαιρο στην πορεία της χρονιάς.

Κίτρινες: 88’ Αργυρόπουλος / 19’ Τιεντσό, 23’ Κοζάκης, 41’ Καινούργιος, 81’ Αρώνης

Γκολ: 82’ Αργυρόπουλος

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (46’ Πολίμος), Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πλέγας (46’ Αργυρόπουλος), Παπατόλιος, Κολ, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης (63’ Κυνηγόπουλος).

Σπάρτη (Τσέρισοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσό, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Καινούργιος (57’ Αρώνης), Σαραντόπουλος (26’ Κωνσταντινόπουλος), Μαντζίρης (74’ Καψάσκης).

Υποστήριξη: SilkTech