Σε τροχιά επιτυχιών οι Μοντελιστές Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Μάιος 27, 2022 - 11:51πμ
Εφτιαξαν καταπληκτικές δημιουργίες

Εποχή μετά την πανδημία πλέον, ο αθλητισμός επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και ο ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ (Σύλλογος Φίλων Μοντελισμού Πάτρας) επανέρχεται δυναμικά.

Σύλλογος που ιδρύθηκε το 2009 και ξεκίνησε εντυπωσιακά με την παρουσία του στα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης μας με τις ετήσιες Εκθέσεις / Διαγωνισμούς που πραγματοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία.

Δυναμική παρουσία όχι μόνον στην πόλη μας, αλλά και με την συμμετοχή του κάθε χρόνο σε επιλεγμένες εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα διαφημίζοντας με την βραβευμένη πάντα παρουσία του το όμορφο χόμπι του μοντελισμού, με την ποιότητα των μοντέλων που παρουσιάζει, αναδεικνύοντας τον Σύλλογο όχι μόνον από πλευράς ποιότητας μοντέλων και κατασκευών αλλά και τους εξαίρετους ανθρώπους που είναι μέλη του, αλλά και μια όμορφη δεμένη παρέα.

Η πρώτη συμμετοχή του Συλλόγου σε Έκθεση, μετά την πανδημία, έγινε στην Άρτα (3rd scale model show) και επέστρεψε στην πόλη μας με τις αποσκευές του γεμάτες βραβεία και διακρίσεις που δείχνουν το επίπεδο των μελών.

Ο Σύλλογος που είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τα μόνα του έσοδα προέρχονται από τις ετήσιες συνδρομές των μελών, ταξιδεύει ανά την Ελλάδα με ίδια μέσα και προσπαθεί πάντα να συμμετέχει σε όλες τις Εκθέσεις, το αποκορύφωμα όμως είναι η δική του ετήσια έκθεση / διαγωνισμός που πραγματοποιείται πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων ο οποίος είναι αρωγός από την ίδρυσή του.
Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν μοντελιστές από όλη την Ελλάδα και για το 2022 προγραμματίζεται να την πραγματοποιήσουν στα μέσα Νοεμβρίου.

Επίλογος αυτής της όμορφης παρουσίας, και επιθυμία όλων στον Σύλλογο, είναι όπως οι συντοπίτες Πατρινοί γνωρίσουν αυτό το χόμπι, και νέα παιδιά που τους αρέσει να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους να δώσουν με την παρουσία τους στο Σύλλογο δροσιά και διάθεση για συνέχιση.

Ο ΠΑΣΙΦΥΜΟΝ αριθμεί 14 χρόνια ζωής και έχει πραγματοποιήσει 11 εκθέσεις. Διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο που αριθμεί 5 μέλη (Ζαρκάδης Παναγιώτης πρόεδρος, Μπέλλας Δημήτρης αντιπρόεδρος, Λιμοτυράκης Ιωάννης γραμματέας, Καρυδάς Γιώργος ταμίας και Σταυρόπουλος Ανδρέας αναπλ. Μέλος) αριθμεί 143 μέλη είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τα έσοδά του στηρίζονται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών του.

Όσον αφορά την τελευταία του παρουσία στην έκθεση της Λέσχης Μοντελιστών Αρτας, ο Σύλλογός έλαβε μέρος με 9 μοντελιστές (Ζαρκάδης Παναγιώτης, Κοντοδήμος Βαγγέλης, Παπαδημητρίου Ηλίας, Γιαννακόπουλος Κώστας, Τερζής Αντώνης, Παπαδημητρίου Βασίλης, Ναλπαντίδης Στέφανος, Μοσχόπουλος Θανάσης, Παπαδόπουλος Σπύρος) στους οποίους απονεμήθηκαν 7 χρυσά βραβεία, 1 αργυρό, 1 χάλκινο, 5 επαίνους, 1 best aircraft award, 1 best elicopter award. Επίσης βραβεύτηκαν και από άλλους Συλλόγους με χρυσά βραβεία οι Γιαννακόπουλος Κώστας, Ζαρκάδης Παναγιώτης, Παπαδημητρίου Ηλίας και τέλος ο Κοντοδήμος Βαγγέλης με το υπέροχο μοντέλο του (ελικόπτερο) βραβεύτηκε με το βραβείο του καλύτερου εκθέματος της έκθεσης.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech