Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ

Πέμπτη, Φεβρουάριος 13, 2020 - 12:52μμ

Σε στενό οικογενειακό κύκλο και μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, η κηδεία του Κόμπι Μπράϊαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, οι οποίοι σκοτώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Την είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα «etonline.com», προσθέτοντας ότι η τελετή έγινε στο Pacific View Memorial Park στην Corona Del Mar, στην Καλιφόρνια.

«Η Βανέσα και η οικογένεια, ήθελαν μια ιδιωτική τελετή για να θρηνήσουν την απώλειά τους. Η τελετή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους, καθώς είναι ακόμα δύσκολο για αυτούς να καταλάβουν ότι έχασαν δύο υπέροχες ψυχές», ανέφερε στην εν λόγω ιστοσελίδα, πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον της χήρας Μπράϊαντ.

Παράλληλα, η Βανέσα Μπράιαντ, επιβεβαίωσε ότι στις 24 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση, για τον Κόμπι και την Τζιάνα. Η τελετή, θα αρχίσει στις 10 το πρωϊ (σ.σ. τοπική ώρα) στο «Staples Center», όπου μεγαλούργησε ο Κόμπι ως παίκτης των Λος Αντζελες Λέϊκερς.

Υποστήριξη: SilkTech