Σε πελάγη ευτυχίας ο Πετρούνιας και Μιλλούση - Ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Δευτέρα, Νοέμβριος 4, 2019 - 8:28μμ

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν σήμερα γονείς για πρώτη φορά. Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής γέννησε το απόγευμα της Δευτέρας ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική τομή, όπως μετέδωσε το fthis.gr.

Η Βασιλική Μιλλούση γέννησε στο ΙΑΣΩ και είναι ακόμα στην ανάνηψη, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ενώ ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δεν έφυγε ούτε για ένα λεπτό από το μαιευτήριο.

Στις αρχές του μήνα, τόσο η μητέρα όσο και ο «χρυσός» μπαμπάς του νεογέννητου, είχαν ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram με πολύ χαρακτηριστικές λεζάντες για την αναμενόμενη γέννηση του μωρού τους.

«Hello November! Σε περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία.... #november #babyloading #waitingforyou Ο @eleftherios_petrounias (δεν κρατιέται...)», έγραφε η Βασιλική Μιλλούση.

«Καλό Μήνα σε όλους… Νομίζω για μένα θα είναι ο ομορφότερος της ζωής μου», έγραφε την 1η Νοεμβρίου ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Instagram που πλέον είναι ο πανευτυχής μπαμπάς.

«Ο ερχομός ενός παιδιού είναι το πιο χρυσό μετάλλιο» είχε δηλώσει παλιότερα, δεσμευόμενος πως από εδώ και στο εξής «όλα τα μετάλλια θα αφιερώνονται στη μπέμπα».

«Όντως, διανύω μια περίοδο ηρεμίας αλλά και ιδιαίτερης προσαρμογής. Όλοι μου λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος μιας γυναίκας», δήλωνε στο περιοδικό People η Βασιλική Μιλλούση, λίγες ημέρες πριν γεννήσει.

«Θα συμφωνήσω μέχρι ενός σημείου (...) Κατά τα άλλα, δεν θα σου έλεγα πως είναι μια ιδιαίτερα εύκολη περίοδος για μια γυναίκα. Στη δική μου περίπτωση, πέρασα αρκετά ζόρια, από την άποψη πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες είχα πολλές ναυτίες, εμετούς και ταλαιπωρήθηκα αρκετά».  

Η Βασιλική Μιλλούση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τον καρπό της σχέσης της με τον Λευτέρη Πετρούνια, τον οποίο παντρεύτηκε πριν τέσσερις μήνες: «Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει μέσα μου, διότι δημιουργείται μια νέα ζωή. Ειδικά από ένα σημείο και μετά, νιώθεις τις κινήσεις του μωρού και είναι κάτι συναρπαστικό. Επιπλέον, όλοι που βρίσκονται γύρω σου σε προσέχουν πολύ. Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν γνωρίζεις στον δρόμο».

Υποστήριξη: SilkTech